| A sorozatban hallgató zenék, dalok | |
|
+3Stefibaba Boszorka666 LuluDarling 7 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Dominika13 Újonc
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2012. Oct. 17.
| Tárgy: Re: A sorozatban hallgató zenék, dalok Kedd Márc. 12, 2013 2:24 am | |
| Mave, az a zene amit keresel a Coda amit ahogy látom sokan szeretnek. :) | |
|
| |
Mave Újonc
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2013. Jan. 24.
| Tárgy: Re: A sorozatban hallgató zenék, dalok Kedd Feb. 12, 2013 2:56 am | |
| Sziasztok!
Lassan az összes topicot végigjárom:)
Biztos van olyan, aki tudja közületek, hogy melyik az a dal, amit Reid játszik zongorán az autista kisfiúval. A zenefelismerő szerint az a Sweet Dreams című dal, de egyrészt azt a dalt ismerem ( gondoltam talán valami pianós változata lehet) de nekem valahogy nagyon nem jön össze a kettő.
A másik kedvenc dalom a Who by fire. Azt hiszem a 6. évad 1. részének a végén játsszák. | |
|
| |
AndreaReid Profilozó
Hozzászólások száma : 599 Join date : 2012. Jul. 18. Age : 38 Tartózkodási hely : Quantico, Virginia
| Tárgy: Re: A sorozatban hallgató zenék, dalok Szomb. Júl. 21, 2012 7:54 am | |
| - CMKatherine írta:
- Andi a dal címe ami a 6x10 végén szól: Five Finger Death Punch - Far From Home
Köszi szépen, felírtam a címet, majd rákeresek. :) | |
|
| |
CMKatherine Profilozó
Hozzászólások száma : 514 Join date : 2012. Jul. 18. Age : 32
| Tárgy: Re: A sorozatban hallgató zenék, dalok Szomb. Júl. 21, 2012 7:48 am | |
| A Codát én is nagyon szeretem. A másik két nagy kedvencem a Lily Kershew- As it seems című dal, ami a 7.évad fináléjában valamint James Blunt- Tears and Rain száma, ami több részben is volt már. Andi a dal címe ami a 6x10 végén szól: Five Finger Death Punch - Far From Home | |
|
| |
AndreaReid Profilozó
Hozzászólások száma : 599 Join date : 2012. Jul. 18. Age : 38 Tartózkodási hely : Quantico, Virginia
| Tárgy: Re: A sorozatban hallgató zenék, dalok Szomb. Júl. 21, 2012 7:36 am | |
| Nekem is a Coda az egyik nagy kedvenc. Illetve szeretem még azt a dalt, amelyik Seaver bemutatkozó részének a végén van, amikor beszáll a kocsiba. Fogalmam sincs konkrétan mi ez a dal, de tetszik. :) | |
|
| |
Stefibaba Profilozó
Hozzászólások száma : 918 Join date : 2012. Jul. 18. Age : 42 Tartózkodási hely : Los Angeles, CA
| Tárgy: Re: A sorozatban hallgató zenék, dalok Szomb. Júl. 21, 2012 6:56 am | |
| Mike Posner - Cooler than me . A hatodik évadban volt, amikor nem tudom a címét, a srác gyilkolt. A pap vette fel a kocsijába akkor szólt. :) | |
|
| |
Boszorka666 Kezdő Ügynök
Hozzászólások száma : 190 Join date : 2012. Jul. 19. Age : 33 Tartózkodási hely : Spencer Reid közvetlen közelébenXD
| Tárgy: Re: A sorozatban hallgató zenék, dalok Szomb. Júl. 21, 2012 6:52 am | |
| Nagyon klassz zenék csendültek fel a sorozatban, de nekem a nagy kedvenc a Coda c. részben zongorán játszott szerzemény!!!! :roll: | |
|
| |
LuluDarling Admin - Profilozó
Hozzászólások száma : 270 Join date : 2012. Jul. 17. Age : 43 Tartózkodási hely : Quantico
| Tárgy: A sorozatban hallgató zenék, dalok Szer. Júl. 18, 2012 1:58 am | |
| A sorozatban nagyon jó kis zenéket hallhatunk, neked melyek a kedvenceid? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A sorozatban hallgató zenék, dalok | |
| |
|
| |
| A sorozatban hallgató zenék, dalok | |
|